+385 51 232 591 Zatvoreno do proljeća 2024.g.

O Konobi Silvana sa web mjesta Turisticke zajednice Mali Losinj

Obiteljska konoba, vrlo je poznata po tradicijskim jelima i 'dobroj spizi'.

Od lošinjskih aroma njoka, rižota, ribljih specijaliteta i mesnih (janjećih) specijaliteta do omleta od lošinjskih šparoga, otočne maneštre i buzara none Dore.

Web mjesto TZ-a

Probajte specijalitete

Svake godine sudjelujemo u fešti lošinjske kuhinje sa posebno dizajniranim menijem. Naručite i probajte specijalitete na koje smo ponosni i po koje nam se gosti uporno vračaju.

Creska janjetina

Janjetina

je visoko vrijedna namirnica, i značajno se razlikuje od mesa drugih životinja koje su uzgojene u farmama. Janjeće meso, zahvaljajući visokom sadržaju bjelančevina, bogatstvu makro i mikrominerala te vitamina visoke je hranjive vrijednosti. Mlada creska janjetina izvanrednih je dijetetskih osobina, lako je probavljiva i energetski visoko iskoristiva. U usporedbi s drugim vrstama mesa, creska janjetin je mekanana, vrlo ukusna, te sadrži relativno malo masnoća unutar samoga mesa s tim da većinu (oko 70%) masnoća u janjetini čine jednostruko ili višestruko nezasićene masne kiseline povoljne za naše zdravlje.

Pečena janjetina

Krem juha od rakova

Kvarnerska rakovica

je uz repiće škampa glavni sastojak ove guste krem juhe, ulovljena u okolici otoka Lošinja i živa skuhana. Nažalost, rakovica je rijetka, a posao čiščenja i odvajanja mesa od oklopa je jako mukotrpan. Svake godine ima perioda kad je nemamo, pitajte i ako je imamo obavezno probajte salatu ili juhu.

Juha od rakova

Brudet od liganja

Lignje na brudet

sa palentom su jedno od osnovnih jela lošinjskog područja, sezona lova lignje je zimski period, ali lovi se cijelu godinu.

Lignje na brudet

Fuži sa šparogama i škampima

Fuži se često nazivaju kraljicom tjestenine,

a u kombinaciji sa lošinjskim divljim šparogama i očiščenim repićima kvarnerskih škampa su kombinacija za prste polizati.

Fuži sa šparogama i škampima

Škampi na buzaru

Škampi na buzaru

je tradicionalno hrvatsko jelo. Jako jednostavno za napraviti ali ipak ne radi se svaki dan. Škampa je sve manje i kvalitetnog je teško dobiti, bez obzira na cijenu kojiu smo spremni platiti....

Škampi na buzaru

Organizirajte proslave u konobi Silvana

Konoba Silvana proslava

Rodendanski rucak ili vecera

Opustite se za vaš rođendan, dopustite nam da skuhamo za vas, da vas poslužimo i najvažnije poslije operemo svo suđe!

Konoba Silvana proslava

Domjenci i svadbe

Organiziramo večere povodom vjenčanja do 30 uzvanika, također i domjenke prije svečane večere ako imate više uzvanika.

Konoba Silvana proslava

Svečani objedi povodom vjerskih svečanosti

  • Krstitke.
  • Krizma.
  • Prva pričest.

Za krizmu i prvu pričest molimo da nas kontaktirate puno ranije jer obično popunimo kapacitete nekoliko mjeseci prije događaja.

Rezervirajte svoj stol

Rezervacije primamo putem telefona ili osobno u konobi.

Kako bi nam svima bilo lakše, dobro bi bilo da imate pripremljene podatke:


Broj odraslih osoba i broj male djece (radi dječje stolice).
Vrijeme dolaska.
Imate li kućnog ljubimca sa sobom.

Ako ste na mobilnom aparatu pritisak na broj bi trebao uputiti poziv.


Pritiskom na donji link preuzeti ćete vcf kontakt datoteku koju trebate otvoriti s imenikom, i dodati će se naši podaci u vaš imenik.


Pronadite nas

Adresa:

Lošinjskih Pomoraca 2
Mali Lošinj, Croatia

Radno vrijeme:

Zatvoreno do proljeća 2024.g.

Telefon:

+385 51 232 591